vineri, 7 decembrie 2007

Zilele Spitalului Sfantul Spiridon au inceput cu o sesiune de comunicari stiintifice

Peste 300 de asistenti medicali, din Iasi, au participat, in aceasta dimineata la deschiderea oficiala a zilelor spitalului Sfantul Spiridon. In cadrul unor sesiuni de comunicari stintifice dedicate zilelor spitalului, acestia au discutat despre calitatea vietii, calitatea ingrjirilor acordate de catre asistentul medical si alte cateva teme. Mai multe detalii despre conditia asisistentului medical si despre acest seminar ne ofera Mariana Stan, Vicepresedinte Sindicatului SANITAS Iasi.
"Asistentul medical încearcă întotdeauna să completeze actul medical făcut de profesionistul medic, dar în acelaşi timp caută asigure îngrijire pacientului. Este o persoană controversată, asitentul medical, pentru că nu întotdeauna se ia in calcul că acesta are nevoie de drepturi, că are nevoie de câştiguri materiale pentru a putea să reziste timpului şi să se poată detaşa de viaţa lui personală pentru a asigura o îngrijire de calitate pentru pacient." a declarat Mariana Stan, Vicepreşedintele Sindicatului SANITAS Iaşi.
Celor prezenti la seminar li s-a prezentat si cateva produse farmaceutice noi. Evenimentul s.a încheiat cu un concert de colinde oferit de corul bisericii spitalului. Conducerea spitalului Sfantul Spiridon a declarat ca sarbatoarea va dura pana pe data de 12 decembrie.

Niciun comentariu: