marți, 11 februarie 2014

Dragostea în prim-plan la Editura AdeniumEditura Adenium aduce dragostea în prim-plan, în perioada 10-24 februarie, și lansează provocarea la iubit și îndemnul la citit sub sloganul „Citește-o! Citește-l!”, care însoțește câteva pachete cu titluri publicate recent de editură.  
Dorinta editorilor este ca orice îndragostit să îi poată oferi persoanei iubite un dar prețios, o lectură de calitate, antrenantă și plină de miez: ”Ne răsfățăm cititorii cu prețuri promoționale și cu o selecșie rafinată de cărti” spun reprezentanții editurii. Pachetul cuprinde două colete, fiecare cu conținând trei titluri, poezie și proză. Astfel editura pune în perioada 10 – 24 februarie Pachetul Cu dragoste pentru EA și Pachetul Pachetul Cu dragoste pentru EL.
Pachetul Cu dragoste pentru EA va putea fi cumparat la un preț de 39 de lei (față de prețul întreg de 74 de lei) și va conține trei titluri special alese pentru ca domnii să le poată oferi un cadou deosebit doamnelor și domnisoarelor.
Destin încarcerat (Gheorghe Virtosu) prezintă povestea captivantă a unui tânar om de afaceri care dansează un tango periculos cu destinul. Lumea se lasă cucerită, pas cu pas, de succesul și forța sa, iar viața pare să-i ofere totul pe tava. Până într-o zi. Realitatea imediata poate incatușa tot ceea ce ne aparține, dar nu și ceea ce suntem.
Varza (Beatris Serediuc) este unul dintre cele două romane caștigătoare ale Concursului de debut literar organizat de Editura Adenium în anul 2013, secțiunea Proza, devenit în scurt timp bestseller. Un roman psihedelic, captivant, despre iubire și lipsă ei, despre identitatea pierdută, cautată și regasită.
Submarinul karmei (Paul Gorban): „E minunat că se mai găsesc suflete atat de increzatoare în personificare și metaforă, capabile să dialogheze cu Poezia ca și cum aceasta ar fi o mamzela delicata și șturlubatică, totdeodată” (Felix Nicolau).
Pachetul Cu dragoste pentru EL va putea fi cumparat la un preț de 39 de lei (față de prețul întreg de 85 de lei) și va conține trei titluri selectate cu grijă, pentru ca doamnele și domnișoarele să le poată oferi un cadou cu staif domnilor.
Laptele negru al mamei (Cosmin Leucuta) este unul dintre cele doua romane câștigatoare ale Concursului de debut literar organizat de Editura Adenium în anul 2013, secțiunea Proză. A devenit în scurt timp bestseller, iar autorul este nominalizat la Premiile ARQ.
Damele din pălărie (InimăRea) oferă o incursiune într-o lume a secretelor și spionajului. Un roman savuros, din perspectiva unui fost șef al Serviciului de Informații Externe.
Un taur in vitrina de piatră (Liviu Antonesei) propune o scufundare plină de pasiune în lumea căptușită cu oglinzi paralele a iubirii și a erotismului duse la paroxism.
Pachetele sunt disponibile în librarii și pot fi comandate și de pe www.adenium.ro.

Niciun comentariu: