joi, 25 octombrie 2012

La atelierul de poetică, se ascut condeiele IDCAl treilea Atelier de Creative writing, din cadrul concursului naţional de debut literar „INCUBATORUL DE CONDEIE” 2012 (IDC), este organizat de AdLittera Project şi se va desfăşura pe 27 octombrie, la Orient Express Bar Bistro.
Accesul la atelierul coordonat de poetul Răzvan Ţupa este liber, numărul maxim de locuri fiind 10. Opt locuri sunt rezervate concurenţilor înscriși în IDC iar câte două locuri pot fi câștigate doar de fanii Facebook ai AdLittera Project, răspunzând la întrebarea „Cum te-ai exprima dacă scrisul nu ar exista?”
Înscrierea la Atelier IDC aici
Acest atelier face parte dintr-o serie de evenimente similare dedicate scrierii creative ce vor fi organizate de AdLittera Project împreună cu poetics.ro în fiecare sâmbătă, demarat în 13 octombrie, doar în perioada desfășurării Concursului IDC 2012. Prin Atelierele IDC se dorește ca publicul să poată învăţa noţiuni elementare despre poezie. La sfârșitul atelierelor, publicul poate scrie și lectura critic, pentru o mai bună înţelegere de cum se poate cultiva poezia.

Pentru înscrieri în concursul IDC, citiţi Regulamentul aici.  Niciun comentariu: