joi, 6 decembrie 2007

Spectacol de caritate pentru bătrânii din căminul de la Sculeni


Peste 200 de tineri ieşeni au vizionat, în această seara, la Ateneul din Tătăraşi, spectacolul de caritate "Nazdravaniile lui Scapino", de Moliere. Trupa "Terra" a Universitatii de Agronomie "Ion Ionescu de la Brad", alături de Clubul ROTARACT au oferit tinerilor un spectacol 100% studenţesc. Spectacolul a fost un eveniment dedicat bătrânilor din căminul de la Sculeni. Mai multe detalii despre acest eveniment ne oferă Ozana Olaru, Preşedintele ROTARACT Iaşi.

"Ne-am gândit ca în preajma sărbătorilor de iarnă să ne dăm toată silinţa pentru a acorda un mic sprijin şi o mică bucurie şi oamenilor care nu au parte de acest lucru. Mă refer la bătrânii din Căminul de la Sculeni care au o situaţie materială foarte precară. Oricine are inimă mare şi în spiritul lui Moş Nicolae să facă un lucru caritabil pentru acesti bătrâni este binevenit să participe la acest eveniment. Fiecare poate dona cât doreşte. Cu ajutorul Trupei Terra am reuşit să organizăm acest eveniment."
A fost Ozana Olariu, Preşedinte ROTARACT Iaşi.
Chiar dacă intrarea la spectacol a fost liberă, după căderea cortinei tinerii au donat pentru bătrânii din Căminul de la Sculeni bani şi gânduri bune de sărbători. Mulţi dintre ei au declarat că o societate normală este aceea în care bătrânii sunt respectaţi şi iubiţi. Spectacolul se va mai desfăşura şi pe 10 decembrie la Teatrul Luceafărul.

Niciun comentariu: