duminică, 2 decembrie 2007

Copiii cu dizabilităţi au dreptul de a se bucura!



Peste 30 de copii cu dizabilităţi au oferit ieşenilor, astăzi, un spectacol care a avut ca mesaj combaterea marginalizării persoanelor cu dizabilităţi. Copii cu vârste cuprinse între 4 şi 22 de ani au recitat poeme, au cântat şi au dansat timp de o oră pe scena de specatacole a Palatului Copiilor din Iaşi. Veniţi împreună cu părinţii, dar şi cu profesorii lor, copiii au reuşit să încânte publicul şi să facă mesajul lor auzit. În cadrul spectacolului E normal să fii diferit! a mai avut loc o prezentare de moda susţinuta de copiii cu dizabilităţi ce frecvectează Centrul de Zi Star of Hope alaturi de copii din cadrul Agentiei de Modelling « Academia Show » coordonată de catre Ligia Grozdan Cosoi.
Radu Dăncinescu, Preşedinte asociaţia Cutezătorii; "Am organizat un spectacol cu ocazia zilei de trei decembrie, Ziua internaţională a copiilor cu dizabilităţi şi vrem să arătăm că, copiii nu sunt diferiţi, indiferent de diagnosticul pe care îl au. Noi, în primul rând luptăm pentru a scoate copii din instituţii şi a-i reintegra în familii." a declarat Radu Dănciunescu, Preşedintele Asociaţiei Cutezătorii.
După spectacol tinerii au plecat acasă cu daruri, steguleţe şi baloane primite din partea organizatorilor şi sponsorilor care au făcut posibil evenimentul dedicat Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi.

Niciun comentariu: